Studio Hellä


Apila työskentelee Studio Hellässä Helsingin Katajanokassa. Studion osoite on Luotsikatu 3. Studio on avoinna vain ajanvarauksella.

Apila oli mukana perustamassa Studio Hellää marraskuussa 2020. Apila on tehnyt tatuointeja studiolla sen perustamisesta lähtien. 

Studio Hellä on lähtenyt rohkeasti rikkomaan tatuointialan perinteitä lempeällä otteellaan. Tatuoinnin ottaminen on voi olla pelottava ja jännittävä kokemus. Ymmärrämme nämä huolet ja halusimme tarjota asiakkaillemme ja tatuoijillemme pehmöisen rauhallisen paikan työskennellä ja saada mustetta ihon alle. 

Pastellinsävyisellä studiolla haluamme tarjota jokaiselle turvallisen tatuoimiskokemuksen. Hellän tärkeitä arvoja ovat esteettömyys, vegaanisuus, ekologisuus, turvallisempi tila, intersektionaalisen feminismin arvot, inklusiivisyys ja lempeys. Studio on syrjintävapaa tila, jossa minkäänlaista vihapuhetta ja syrjintää ei sallita. 

Studiolla on pieni kauppa Hellä shop joka myy studion taiteilijoiden ja muiden pientekijöiden luomia sarjakuvia, koruja, printtituotteita ja muuta ihanaa taidetta! Studio Hellä
Luotsikatu 3
00160 Helsinki

studiohellae︎gmail.com

www.studiohellae.com
instagram @studiohellae
facebook Studio Hellä

Apila Tattoo
apilatattoo ︎ gmail.com

Studio Hellä
Luotsikatu 3
00160 HelsinkiApila Tattoo
apilatattoo ︎ gmail.com

Studio Hellä
Luotsikatu 3
00160 Helsinki